divendres, 18 de maig de 2012

MaladetaUf, sis mesos sense dir res. Sis mesos que ens han canviat la vida amb la Tanit. Enfeinats en les labors i satisfaccions de fer de pares. M'escapo per primera vegada una nit fora de casa. Havia anat a esquiar 4 cops aquest hivern, però pujar i baixar, excepte setmana santa que vam marxar tots.
Així, ara al maig, i amb més neu que cap moment de la penosa temporada, responc a la crida del Miquel Angel per anar a fer l'Aneto.
Després del clàssic sopar a l'Aragüells, anem a dormir als porxos de Senarta, plens a vessar com sempre. Està ras, però es veuen llamps en la nit. Poc dormir, com sempre, i a les 4 enlaire, a menjar i cap a la Besurta. Tenim sort, i podem aparcar a dalt de tot. En començar ens trobem al grup del centre, que ja hi contava i anem pujant. A 15min ja ens calcem els esquis. Es posa negre, i fa un ruixadet, però seguim. Més amunt de la Renclusa en fa un altre de ben llarg, aquest ja feia pensar en girar, però anem fent i para al final. Jo ben cansat i en baixa forma, em separo del Miki i companyia a l'alçada del portillón superior, van a l'Aneto i jo prefiero enrolarme al grup del centre que van a la Maladeta, més aprop i directe. Poc a poc, fem cap al peu de la canal. Hi ha molta neu, però amb la increïble calor, està massa pasta, i amb els esquís de telemark es costa bastant baixar, però vamos, una gran baixada i al cotxe abans de les 12h, com ha de ser. Fins l'any que vé!

1 comentari: