dilluns, 21 de febrer de 2011

St. Anton am Arlberg
Una tanda d'aeroport sempre es fa llarga, tot i que amb el cotxe seria infinitament més llarg, passar per l'aeroport sempre es fa llarg. Volar amb SwissAir és una passada: entrepanet, beguda, xocolata suïssa, seients còmodes total per 1h45m de vol fins a Zurich. Aquesta vegada ens dirigiem a St Anton am Arlberg, al Tirol Austríac. Una meravella d'estació, sempre que la trovis amb les condicions òptimes per fer forapista, que no va ser el cas. La majoria dels Alps es trobàven com el Pirineu, feia un mes que no nevava. En els dies que vam estar allí va fer sol i pocs núvols tots, i les temperatures altes per l'època, amb un dia inclús de neu sopa.
Tot i això la neu a pistes es conservava molt bé, vam esquiar els sectors principals de St. Anton, Rendl, Stuben (molt bona neu) i l'estació de Zürs i una mica de Lech. Un dia va caure un ditet i la neu va estar genial, pero sempre per dintre pistes.A l'hotel on estàvem vam menjar de lujo, i vam aprofitar un dia per fer visita a Innsbruck.
Llàstima de no trobar les millors condicions, però amb el grup que vam esquiar ens ho vam passar de cine, i mira, ara haurem de tornar per veure si ho enganxem ben nevat no?

1 comentari: