diumenge, 27 de juny de 2010

Al collado de Sahún.
Sortida amb el centre excursionista. De camí el temps ja no pintava massa bé, però bueno, tirem fins a veure on arribem. Sortim uns 12 o 13 a les 9.30h de Chía. 12km de pujada maca fins al collado, però just abans d'arribar comença a caure alguna gota. Arribem igualment i baixem de seguida, pel cantó de Plan vé marrón. Jo em quedo a dalt a estirar una mica, i de cop em vé un xàfec del copón, au, a corre avall! De seguida para, però més avall, com que semblava que no venia tornem a parar a seure. I quan arrenquem ens torna a agafar i aquesta vegada ja no para. Arribem al poble ben xops. La sortida doncs una mica escurçada, però guai.

1 comentari:

  1. Ep nano!!!, ja vec que ara toca la bici... jo amb les meves curses de muntanya.... ara ja he fet la primera part: Cara amón, Cuita, Pedra i aquest diumenge passat l'Olla de Núria...al setmere burriac atac i al novembre pujada al Caro...
    aquest proper cap de setmana del 31 de juliol i 1 d'agost segurament marxem amb el Miquel i l'Aleix a fer la cresta de Seil dera Baquo... amb vibac a l'ibon de Gias... si t'animes... ja saps!!!

    Salut !!!!

    ResponElimina