dilluns, 24 de maig de 2010

El FinalEi, només el fi de la temporada eh?
Aquest dissabte vam pujar a dormir a la Besurta per fer les Maladetes amb esquís i tancar la temporada, tot i que hi ha neu per més dies, però el cap ja no està pel tema. La Besurta semblava el carrer major. Cotxes amunt i avall tota la nit i gent dormint per tot arreu, a saber quanta gent hi havia! Mala nit vaig passar jo al cotxe amb una lluna emprenyadora i massa cotxes circulant. I a sobre, a les 5 del matí em vaig fotre la barreta energètica més dolenta de la meva vida. A la fi, una mica més tard del que tocava i desperdigats com sempre a les sortides del centre enfilem amunt. A 15 minuts esquís als peus, yuju! Però ai, la neu casi desfeta... Feia por la gentada que pujava amunt, impressionant, tots los esquiadors de muntanya devien ser allí. A l'altura del portillón superior, ens va atrapar un segon grup dels nostres, i vam redirigir-nos cap a la Maladeta Central. Nosaltres dos a 3100 vam girar, perque eren les 10 i la neu feia pena i voliem baixar en condicions. La veritat es que la baixada és genial, una extensió per triar per on baixar que no te l'acabes, he de pensar de venir-hi en ple hivern o més principis de primavera. Just abans de la Renclusa la neu ja és algo inesquiable. Abans de les 12 ja som a baix, prenent el solet de lujo a l'herba verda. Llàstima de no haber fet el cim, aquest no el tenia.
Així que de moment, esquis guardats i fins que torni a nevar de veritat.


3 comentaris:

 1. Natros pujem este divendres a L'Aneto, esperem trobar millor neu i millor ambient.merci per la piada.

  ResponElimina
 2. Doncs per l'Aplec la birra estava d'allò més bé... je je je... aquest dissabte la Cara Amón, tot preparant la Cuita...
  Dura la tornada a la feina... ja veus,, aquí enxufat a internet!!!

  Salut i a cuidar-se!!!!

  Miki

  ResponElimina
 3. aquet divendres no va ser una excepció. A la Besurta no hi devia haver menys de 200 cotxes!!
  Però vam dormir molt bé en una cabana a tocar de la crta ans d'arribar al parquing. Això sí, vam haver de caminar un quart més, i la neu a partir de les dotze i per sota dels 3000m un desastre.

  ResponElimina