dijous, 8 d’abril de 2010

Dies alpins
Aquesta vegada els Alps ens han rebut amb molt mal temps. Vam arribar a Chamonix una tarda blava i anormalment calurosa, però l'endemà ja feia fred i la broma baixa. Vam esquiar 4 horetes a Grands Montets amb bona neu i poca visibilitat, fins que es va fotre a nevar d'aquella manera que només fa a la primavera. L'endemà, encara millor neu i encara pitjor visibilitat. Vam probar Col de Balme però vam saltar de seguida a Flegère; simplement no vam veure res...
Doncs cap a Suïssa, on es esperàven a Saas Grund. Passem La Forclaz amb la carretera ben nevada, i arribem a puesto nevant com no. L'endemà fem una esquiada amb bona neu com sempre i amb mala visibilitat com sempre.
Per sort, el quart dia surt immaculat, i després de molts dies sense poder ningú xafar les altures, tothom a fer esquí de muntanya. Vam fer l'Allalinhorn, pagant les conseqüències de l'ascens massa brusc. Baixada per neu genial, llarguíssima fins a SaasFee (2200m de desnivell!).
L'endemà una esquiada per Zermatt, també sense poder veure res de paisatge, però almenys no nevava.
La veritat es que l'únic dia bo ja ens va deixar un bon sabor de boca. De tornada vam fer una petita visita a Montreux, i carretera i manta altre cop.

2 comentaris: