dijous, 7 d’agost de 2008

Outlaw run


Iep!
Entre la calor i la feina, estic moribund aquesta setmana, ni tan sols he sortit a entrenar. M'esforço per escriure algo i em torno a amagar.
Dir que el dissabte vam anar en aquell bosc on treballava l'Oriol B. i seguint les seves indicacions, després de pujar al refugi vaig baixar pel corriol de descens. Em sembla que hi havia uns cartells que deien que algo estava prohibit però estaven ratllats i no vaig poder entendre que deien. Vaya. Des de luego no sé de cony serveix declarar un parc, després no s'hi pot fer res. El camí era guapissim, superciclable, guachi guachi, m'ho vai passar pipa. Mon pare va baixar per la pista. La Marian i ma mare es van perdre caminant pel bosc i van tardar a aparèixer.
L'endemà una mica més de bici, i també cullir un tupper de gerds per combinar-los després amb un iogurt, mmmm!
Jo i ma germà ens apuntem pel 7 de setembre a la Pedalada del Segre a Ponts. Jo faria el de 60km i 1750m de desnivell, però ma germà vol fer l'intermig de 36km i 1000m de desnivell, potser si que ara el llarg se m'atravessaria una mica.
A veure qui s'anima.
http://www.pedaladadelsegre.com/fitxa_tec.htm

Salut.

1 comentari:

  1. Ieppp oriol, ke tal sel senderillo? ara falten els tramplolins , els "rainbow's", i les pasareles, pero segueix sent molt bonic!!! no savia res de senyals...
    Saludossssss i records!!

    ResponElimina