dilluns, 19 de maig de 2008

Sant Mamet

Per aprofitar el cap de setmana plujós com tots els de maig d'enguany, vam anar a caminar una mica a Sant Mament, on feia molts anys que no hi estava.
Hi vam trobar gent, i suposo que és perque surt a la llista d'aquells 100 cims de la FEEC. Us descric una mica l'itinerari.
Des del cap del Doll vam tirar cap a Figuerola i fins el Coll d'Orenga, el paisatge ben verd i emboirat. Seguint les instruccions del mític llibre del M. Cortés (El Montsec i Muntanyes Veïnes), vam començar a caminar a pujant per una pista que queda una mica més avall del cartell del coll. Quan arribem a un collet, hem de baixar a una fondalada i després pujar cap a una cresta on hi ha les runes del Castellet de Dalt. Del collet fins aquí hi ha un camí marcat i fitat, cosa que em va extranyar, però en començar a baixar la següent fondalada (quin rollo) es perd. Toca creuar els camps, i pujar "a saco" per una trialera, on baixaven motos, fins, una bona estona després arribar al cim amb boira i poca vista, total 2h i 525m de desnivell. Els trons ens van fer baixar rapidet cap al cotxe. És un bon lloc per anar-hi en bici, i tinc ganes de fer-ho aviat.
Apa, salut.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada