dimecres, 7 de maig de 2008

SalvamentAhir vaig sortir a entrenar, però no ho vaig fer.
Explicació. Anava pedalant pel canal, quan vaig veure un gosset (bueno, un gossot, un pitbull) a l'altre costat que mirava cap a baix, on hi havia un gos intentant mantenir-se flotant. Ja sabeu que jo no puc veure un animal patint, i menys un gos. No patiu, no em vaig tirar al canal, però no podia deixar un gos ofegar-se davant meu i continuar pedalant, jo no puc.
El gos venia cap al meu costat, l'altre per dalt l'anava seguint. Em vaig avançar, perque ser que de tant en tant hi ha comportes laterals. Patint i desesperat com un ruc -la Marian no m'agafava el mòvil- al final vaig trobar el que buscava, una comporta vella on podia baixar a ras d'aigua, en una plataforma. Quan va arribar el pobre gos, que jo ja no sé quan portava lluitant per la seva vida, el vaig fer venir. A sota la plataforma ell ja tocava terra, i fent molta força -moll com estava el gos- el vaig remontar a la plataforma, i va caure extenuat al terra, les potes sangrant de rascar les parets. El que ja no vaig poder fer de cap manera era pujar-lo a dalt, i desesperat vaig trucar els bombers, que en 15 min van arribar i el vam poder treure. Tot plegat em va portar dos hores, i us asseguro que passava gent corrent i pedalant, i ni tan sols em va preguntar ningú si necessitava ajuda. Jo no la vaig demanar, però almenys preguntar no? Apartaven la mirada com per no veure que hi havia problemes, estic convençut que si hi haguès hagut una persona ferida la meitat seguirien com si res amb el seu "entrenament".
Bé, l'altre gos el vaig perdre, però no eren pas abandonats, es devien haver escapat d'alguna torre propera. Se'l va quedar per aquella nit un bomber que té la torre allí.
Esperem que pugui trobar el seu jefe aviat.

2 comentaris:

  1. hola oriol des de Chiang mai, rapid rapid...700km en 10h, molt rapid no es, pero Bangkok es massa gran per un xicot de poble com jo.
    Salut.

    ResponElimina
  2. Felicitats noi, aixo no ho hauria fet qualsevol.

    reisender

    ResponElimina