diumenge, 15 de novembre de 2009

Matar el "gusanillo"Dissabte ens vam passar el dia per Andorra rondant totes les tendes de muntanya i no vaig ser capaç de trobar-me uns pantalons impermeables per fer esquí de muntanya. La veritat és que les tendes han sigut molt conservadores i em sembla que han comprat poquíssim material. I com em sol passar últimament trobo lo que em fa falta al lloc més inesperat. N'he trobat uns a Esterri avui al baixar de la Bonaigua, però no tenien la talla....
Hem aprofitat el dia per treure el pols i la cera seca als esquís. Va nevar bastant la setmana passada però ha fet calor, i encara vé tota una setmana de calor fora de lo comú. A la Valh d'Aran la base aguantarà, al Pallars no ho crec. Hem pujat a la Bonaigua plovent, ens hem esperat una mica al cotxe i finalment hem tirat amunt més que res per passar el rato. A dalt el cap de la Peülla a 2350m encara era aigua lo que queia... La baixada per uns reguerots de les pluges de la setmana passada que feien por. I quan hem arribat a baix s'ha despejat el dia de cop.
Mentres ens canviàvem, l'espectacle de gent, escandalosos, que pugen al port, se fan fotos, criden, i tornen a fotre el camp.
Em sembla que haurem d'esperar unes bones setmanes abans que tornem a esquiar....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada