dilluns, 15 de juny de 2009

Patint calor de valent


Calor i pols, molt pols.
Aquesta cap de setmana tocava fer la primera marxa de BTT sense apenes entrenament. Vam anar a Vallfogona de Riucorb després de descartar Coll de Nargó.
Dissabte la nit sense dormir, un infern de calor i ademunt sentiem la música del gurugú. A les 6 enlaire amb un cel apocalíptic i cap a la sortida, mig plovent, núvols de calor infesta.
Vora 600 tios, imagineu-vos la sortida, infernal. Mos comuniquen que algú a la nit ha tret senyals (cacho maricons, la gent fa fàstic) i que ho estàven mig arreglant. Sortida a tope, pujada, després sendero i primeres retencions, un embús del caldeu, després descens urbà per Guimerà guapíssim, i ascens infernal fins el cementiri, vamos que aquella pujada tant bèstia només podia pujar allí. Més senders, més retencions i més filosofia. Finalment escullo l'itinerari curt de 29km i 600 de desnivell, però que al final va ser massa curt, perque a causa de la mala senyalització es veu que ens haviem saltat 3-4km, però no ho sabiem això, si ho sé faig el llarg. Un últim descens per sendero a més de 30km/h, genial i arribada. Faig 44è de 189 al curt, ma germà 15è.
Salut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada