dijous, 20 de novembre de 2008

Ficats a somiar...


Ficats a somiar potser algun dia aniré a aquests llocs, almenys a un. Llocs on voldria esquiar, a pistes i a fer travessa.

Niseko, Japó. Esquí amb aire exòtic, hi cau bastanta neu tot i que son cotes baixes. Trams entre caducifolis i cons volcànics. Acompanyat d'una magnífica hospitalitat de la gent (diuen). És a Hokaido, illa nord del Japó. A Japó hi ha infinitat de pistes d'esquí encara que no ens ho sembli, i que per a nosaltres sigui un destí massa llunyà. Per què collons hauriem d'anar a esquiar allí? No ho sé, però segur que és guai! A la majoria d'estacions hi ha termes, una bona manera d'acabar el dia, cuidar el cos, i la ment.


I no poden faltar les rocalloses. Fico Vail per ficar algo, perque en podria ficar molts més (Crested Butte, Whistler, Alta, Jacksonhole, etc). Porto anys llegint sobre la neu en aquests llocs, atansar-me mínimament a aquestes sensacions és el que busco quan esquio. Aquí un només vol una cosa, quantitats ingents de neu pols seca com a enlloc més hi ha, fins a les celles, o fins que les gallines piquin els estels.


L'any passat vam estar a punt d'anar a Trysil (Noruega) però ens vam haver de fer enrera, llàstima, haguès estat un bon lloc.
Bé, deixo que les gallines i la neu vagin fent que m'estic ficant malalt, i us deixo de propina una web on hi ha totes les estacions del món: www.goski.com i de propina un catàleg de pics: www.peakware.com

Salut i neu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada