dilluns, 28 de juliol de 2008

Portals interestelars

A petició popular -bueno, potser només ho va dir algú- fico la foto del portal interestelar d'Ordino. N'hi ha varis repartits per la geografia del Pirineu, però el seu emplaçament és més secret. Aquest el recordo molt bé, quan era més jove i esquiava bastant a Ordino ja el vaig veure. De fet es passa pels peus esquiant. Tinc una foto al cap, que no m'extranyaria que ja s'haguès fet: un tio saltant a través del portal. Però pot ser molt perillós en el sentit que el tio pot anar a parar a Epsilon-Eridani com a molt aprop i això seria un problema. L'altre dia quan hi passaven (a l'estiu) tornant de Tristaina el vaig fotografiar.
Al final aquest cap de setmana no he tingut cap abducció que és el que em sol passar quan faig vivac per la vall de Cap de Long. Va ser una nit més plàcida, quan em vaig aixecar a pixar per culpa d'haver begut massa redocson complecs (escric així per no citar la marca) em va sorpendre un cel brutal com feia temps no veia: la via làctea feia molta llum. Genial.
L'endemà un núvol molt persistent no ens va deixar fer la cresta però almenys vam fer cap a 2 o 3 pics segons qui els conti. El Lentilla (sense comentaris), el Campbiel (un pic guapo, especialment vist des del següent) i l'Estaragne (un xurro de pic).
Bé, a part dels pics, els viatges interestalars i altres temes de remolcs (que pocs entendrieu) poca cosa més va donar de si el cap de setmana, a no ser que ens fiquèssem a parla de chemtrails per...bé és igual, no em feu massa cas.

Com que no vaig dur la càmara afegeixo només unaltra foto de la setmana passada, cullint flors , un plaer una mica més d'aquest món, i em despedeixo.
Salut i fins la setmana que vé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada