diumenge, 20 d’abril de 2008

Powder Primaveral


Primer de tot, benviguts en aquest nou blog.

Segon, explicar-vos l'esquiada d'ahir dissabte.
La setmana passada ja se'ns va escapar, però aquesta no. Tota aquesta aigua que plou, al pirineu és neu, encara que molts incrèduls no s'ho creguin, i es que encara som abril, i encara que les estacions hagin tancat, segueix nevant, de fet més que en tot l'hivern però això no és rar al pirineu.Així que camí a Tavascan. A mitja pujada neu a la carretera i cadenes al cotxe! Aquell anit havien caigut uns 40cm tranquilament, aixó si, neu bastant humida. El tema dels allaus foteia por, així que dessistim d'anar a la Coma del Forn, i amb la estació buida (només hi havia un cotxe) i acompanyats de la Nina, famosa gosseta del refu que acompanya a tots els esquidors que pugen, remontem fins al final del telesilla. Acabem rebentats, obrint traça, especialment jo de baix a dalt amb uns pans de por a les pells (això equival a multiplicar el desnivell x2).

Quan estem a punt de baixar, apareix el Dimitri acompanyat de la Lluita, l'altra gosseta, i baixem tots cinc per la superficie immaculada de la neu sense xafar.
Què bo és gaudir de l'esquí de primavera!


Salut i fins la pròxima.

1 comentari:

  1. a mi tambe se me van fer uns tous de neu als esquis que no podia ni aixecals casi, i quan m'ho treia semblava que portes xancletes!!!
    Jo tambe estic pensan en fem un blogspot, a part de lo que falle el fotolog, aqui pots ficar mes fotos i les pots veure ampliades, no te posen la pagina plena de publicitat i pot contestar qualsevol, encara que no tinguis un compte obert.
    salut!!!

    ResponElimina